Dear visitor, welcome to Hammer Metin2 PvP Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Da, este un update frumos baga-mi-as pl in voi de disperați, că am avut mai multe moduri decât toti cioflingarilor ( asta ca sa mă laud puțin că e șmecher și văd că și la moda) . Nu puteam să intru liniștit că hop sarea cate unu " o dragonule, mai tii minte când mă băteai prin toate mapele ? " Și rap 14 conturi pe mn ( oricum abia picam) cu asta făcând referire și la faptul că v-am dominat.
Accesoriile site se pot bonusa, sau le primeşti direct de generală? M-am gândit să vă arăt cum se joacă metin.
Edit: Să adaugi şi cărţi pentru a face G1 corpul/iures/risipa sau să adaugi la NPC direct.
Edit2: Mai intră PV pe colier site, dacă schimb bonusurile?
Ai dreptate, nu am jucat un server clasic de tactica in viata mea pentru ca mi se pare plictisitor, dar stiu in ce consta.Daca tu crezi că serverul asta este clasic înseamnă că nu ai jucat un server clasic de tactica in viața ta .... Daca e dmg mic înseamnă că tu nu faci 15k pe spirit cu critica... Eu zic că este dmg.