Dear visitor, welcome to Hammer Metin2 PvP Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Sa ei modurile in , REAL Si apoi sa le ei Cand o sa MORIIC*oaie..deci, sincer, esti josnic.
Vrei sa demonstrezi ca tu ai fost tinut in puf si esti bogat?
Unii iti zic la caterinca ca ai iteme +9, cum am spus si eu, nu ne pasa ce iteme ai tu, nu ne pasa cat ai donat ce afaceri faci.Pentru 19 ani..am o gandire mai dezvoltata la 14..
Nu-mi pasa ce injuraturi imi spui acu'..
Sa ei modurile in , REAL Si apoi sa le ei Cand o sa MORIIC*oaie..deci, sincer, esti josnic.
Unii iti zic la caterinca ca ai iteme +9, cum am spus si eu, nu ne pasa ce iteme ai tu, nu ne pasa cat ai donat ce afaceri faci.Pentru 19 ani..am o gandire mai dezvoltata la 14..
C*oaie..deci, sincer, esti josnic.
Poi.. sa vedem... EL tine la modurii ca la copii lui il cunosc de mult dar e prea prostut sa-si dea seama ce a facut
Quoted
Ce comentezi ma si tu?))
Daca vrei sa-mi zici ceva, zi-n Romana.
Mda... Crezi ce vrei, Mersi , la felDaca nu ai facut topicul asta pentru a te lauda,bafta la mai multe,cred..
Mersi ....sper sa ai si tu noroc in afaceri, iti trebe doar rabdareFrumos, e bine că te pricepi la afaceri.Eu unul n-am timpul necesar și nici răbdarea să fac mari afaceri.. doar când am nevoie de ceva.Baftă la mai multe și nu te lăsa.. ești o „prezență” plăcută, cel puțin pentru mine.
Mersi, la fel
Quoted
Frumos, e bine că te pricepi la afaceri.Eu unul n-am timpul necesar și nici răbdarea să fac mari afaceri.. doar când am nevoie de ceva.Baftă la mai multe și nu te lăsa.. ești o „prezență” plăcută, cel puțin pentru mine.
Idem.
Bafta!
Lasa-i ma sa delirezeC*oaie..deci, sincer, esti josnic.
Da ce problema ai tu cu cei care au crescut in puf sau care-s bogati ?
Ia zi ce am facut , de ma consideri asa prostut....tin la moduri mai mult ca la copii?
Quoted
Poi.. sa vedem... EL tine la modurii ca la copii lui il cunosc de mult dar e prea prostut sa-si dea seama ce a facut
Quoted
Ce comentezi ma si tu?))
Daca vrei sa-mi zici ceva, zi-n Romana.)
Okei, bravo ca ai avut rabdare si in plus acum mor de ras pentru cei care ii roade ca nu au modurile tale.
Bag mana in foc ca cei care se ia de tine acum, ar plati sa te vada fara moduri.
Sincer sa fiu nici nu ma interesa sa comentez, dar nu am reusit sa ma abtin cand am vazut ca fac ca castori.
Bafta in continuare.
Tot forumul? pai vreau sa vad si eu "tot forumul" asta care e impotriva mea,Imi spui ca delirez, a?
Cand aproximativ tot forumu' e impotriva ta(ma refer doar in subiectul asta, cu videou' etc, in general nu ma intereseaza cine e impotriva ta), iar ceilalti sunt prieteni de-ai tai..si cativa care chiar iti apreciaza munca.
Eu n-am chef de cearta/balamuc/scandal pe-aici...si nu cred ca ai nici tu.
Sa fiu si pe tema subiectului..bafta, cred..
Mersi. la fel si tieBafta in continuare Ionute .![]()
Thx, e posibilBaftă Băi, La mai multe(dacă e posibil) .
This post has been edited 2 times, last edit by "Onu" (Oct 14th 2013, 12:15pm)
ahahahah
Quoted
Daca ma intorceam atunci la voi cu o bucata cand vorbeati despre mn in timp ce frecventam forumu
Datea-u organele din voi cu fuga in (instabul)
This post has been edited 1 times, last edit by "Onu" (Oct 15th 2013, 9:48am)
Okei, bravo ca ai avut rabdare si in plus acum mor de ras pentru cei care ii roade ca nu au modurile tale.
Bag mana in foc ca cei care se ia de tine acum, ar plati sa te vada fara moduri.
Sincer sa fiu nici nu ma interesa sa comentez, dar nu am reusit sa ma abtin cand am vazut ca fac ca castori.
Bafta in continuare.